Particulier

 

Welkom in de wereld van rust en harmonie

Yoga betekent letterlijk vereniging. Harmonie van lichaam en geest. Yoga verenigt en inspireert. Want wie wil nu niet even weg uit de hectiek van alle dag. Hoe zou het zijn als je weer de rust en nieuwe energie (terug)vindt? Bij Soepel en Gezond krijg je de kans om jouw ‘batterij’ op te laden.

De yogasessies staan in het teken van ontspanning én inspanning. Ik heb allerlei vormen van yoga beoefend in verschillende werelddelen. Mijn lessen sluiten aan op de energie in de groep en er wordt een combinatie gemaakt van diverse yogastijlen. Naast fysieke (yoga)oefeningen, besteed ik ook tijd aan het mentaal ontspannen. Iedere les eindigt met een lange ontspanning, geleide meditatie en serene rust.

Goede investering in jouw gezondheid

De lessen lijken op de yoga die iedereen kent, maar werken dieper in op jouw fysieke en energetische conditie. Het verschil is al snel merkbaar. Je voelt je energieker en fitter, je spieren worden sterker, je ademhaling beter en je voelt je meer ontspannen. Als jij regelmatig de lessen bijwoont heb je een betere nachtrust en een betere beheersing van lichamelijke klachten. Mentaal voel je je ook een stuk fitter. Zodoende kun je beter de ‘hobbels van het leven’ verdragen.

Niet zweverig!

De yoga lessen zijn niet zweverig, De yogalessen worden gegeven met twee voeten aan de grond. De samenstelling van de groep is gemêleerd. Zo zijn er oudere en jonge deelnemers, vrouwen en mannen.

Ervaring is niet noodzakelijk

Geen yoga-ervaring? Dat is geen probleem. Het belangrijkste is dat je ontspant door middel van beweging. Waarbij natuurlijk wel rekening wordt gehouden met jouw specifieke mogelijkheden.

Klik hier voor de yogalocaties en tijden. Privesessies zijn ook mogelijk.