Particulier

Je neemt deel op basis van een doorlopend lidmaatschap met een vast maandbedrag. Per 1 januari 2019 bedraagt het lesgeld € 44 per kalendermaand voor 1 yogasessie per week en € 57 voor onbeperkte deelname aan de groepen in Hilversum en Hollandsche Rading. Dit bedrag is inclusief het verhoogde BTW percentage van 9%. Er wordt het hele jaar door yogales gegeven. Met uitzondering van de Kerstvakantie, andere officiele feestdagen en 2 x per jaar 1 week in een nog nader te bepalen maand. De gemiste lessen kunnen het hele jaar door worden ingehaald.
Je kunt elk gewenst moment instromen en bent altijd welkom voor een
gratis proefles.


BETALING
Gelieve het lesgeld over te maken naar Soepel en Gezond: NL50 SNSB 0871 7341 84 onder vermelding van je voornaam.

Huisregels met ingang van 1 januari 2019:

  • Het lesgeld bedraagt € 44 per kalendermaand voor 1 yogasessie per week en € 57 voor onbeperkte deelname aan de yogalessen in Hilversum en Hollandsche Rading. Dit bedrag is inclusief 9% BTW.

  • Het maandelijks lesgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan, uiterlijk in de eerste week van de betreffende maand. Je kunt ook kiezen voor gemak door zelf een automatische incasso in te stellen per eerste van de maand.​

  • Het lidmaatschap loopt het hele jaar door en kan slechts 1x per jaar voor maximaal 1 maand worden gepauzeerd. In deze maand kunnen gemiste lessen niet worden ingehaald.

  • Opzegging dient per e-mail te worden gedaan. Er is een opzegtermijn van een maand en deze gaat in per eerste van de daarop volgende maand. Het recht op lessen (ook inhaal-lessen) vervalt na de datum van opzegging.

  • Er wordt het hele jaar door yogales gegeven. Met uitzondering van de Kerstvakantie, andere officiele feestdagen en 2 x per jaar 1 week in een nog nader te bepalen maand.

  • Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico. Soepel & Gezond gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer.