Particulier

Yoga en kanker

Als ervaringsdeskundige op het gebied van kanker geeft Mirjam de Boer yoga aan een groep mensen die te maken hebben (gehad) met deze ziekte. Zij heeft op geheel eigen wijze kanker overleefd en weet als geen ander waar een patiënt die deze ziekte heeft allemaal doorheen gaat:

• Want hoe blijf je staande als je een diagnose kanker krijgt?

• En hoe ga je dan om met een veelal niet empatisch medisch circuit?

• Hoe blijf je erbij en neem je de juiste beslissingen als het op een keuze voor ziekenhuizen of behandelingen aankomt?

• Wat kan je zelf doen voor je eigen fysieke gezondheid (denk aan voeding en alternatieve mogelijkheden)

• En de belangrijkste: hoe blijf je mentaal overeind en kan je je genezende vermogens aanspreken? 

Zoektocht naar de oorzaak van kanker 

Mirjam: “Zelf heb ik het als een spirituele reis gezien en ben ik op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaak van de kanker. Ik had darmkanker en bij mij is de endeldarm weggehaald en heb ik als presentje een blijvend stoma. Ondanks dit ben ik er als een rijker mens uitgekomen en heb ik mijn leven in vele opzichten omgegooid. Het heeft me in mijn eigen kern en ware essentie gebracht.” Klik op deze link voor mijn youtubevideo verhaal.

Yogasessie "Yoga en kanker"

Tijdens de yogasessies “Yoga en kanker” wordt aandacht besteed aan lichamelijke oefeningen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar wat mogelijk is. Het is belangrijk dat de vitale levensenergie tijdens de sessie “Yoga en kanker” weer gaat stromen. Ook creëren we een basis voor ontspanning en zetten we onze mentale kracht weer in om het lichaam te helpen genezen. We werken met Soul Voice, lichtenergie, visualisaties en ook affirmatie.

Ga jij deze uitdaging aan? Dan wil ik je graag hierbij helpen. Stuur een e-mail naar info@soepelengezond.nl of bel naar 035 – 62 21 575.

Mirjam's motto is: "Maak van ieder nadeel je voordeel. Er is maar 1 beperking en dat is het denken.". 
Bekijk de Youtubevideo's hoe zij dit doet.