Particulier

Het hart spreekt met de stem van de ziel. Wist je dat de menselijke stem het meest krachtige instrument is dat we tot onze beschikking hebben, zowel voor het helen van onze lichamelijke als psychische klachten? Helend stemwerk en soundmassage laat je herinneren wie je ten diepste wezen bent. En helpt je op ongekende wijze te transformeren zodat je volledige potentieel vrijkomt.
 

Stem als medicijn

Heb je er wel eens bij stilgestaan wat een groot wonder jouw stem is? Jouw stem is een klankopname van al je levenservaringen in verschillende frequenties. Door te sounden (intuitief klank maken) kan het lichaam helen en zich tegelijkhertijd alles weer herinneren. Oude pijn en trauma's worden in de kern aangepakt en verdwijnen. Hierdoor val je niet meer terug in bekende patronen. Je creeert nieuwe, opbouwende en gezonde patronen die je dichter brengen bij je levensmissie en een bron van nieuwe mogelijkheden en creativiteit voor je zijn.

Zelfs op DNA- en celniveau kan de trilling van onze stem de codering die daarin ligt opgeslagen openen. Waardoor je op een ongekend diep niveau veranderingen aan kunt gaan. Je stem is het meest authentieke stuk in jouw; het is jouw vibrationele blauwdruk en betrouwbare kompas in het leven.

Helend stemwerk en soundmassage

Helend stemwerk en soundmassage is voor iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen, zijn of haar bestemming wil vinden, of last heeft van lichamelijke of geestelijke pijn. In een sessie kan ik je een stemheling geven en laat naar buiten komen wat er bij jou verstopt zit. Er zijn diverse technieken die ik gebruik om jouw diepste zelf te bereiken. Ook werk ik met klankschalen om diepere lagen in jou te bereiken of delen in jou te harmoniseren. 

Wat levert het je op

Meer energie - loslaten van je verleden - verwerking van trauma's - pijnen verdwijnen - gevoel van ruimte - thuiskomen in jezelf - passie - balans tussen je vrouwelijke en mannelijke kant (Yin & Yang) - je missie leven.

 

Geinteresseerd om deze persoonlijke ontdekkingsreis aan te gaan? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar: mirjamdeboer@me.com of stuur een PB naar (06) 57 31 47 74. Voor tarieven klik hier.