Particulier

LENTE IN ZICHT. DE LAMMETJES SPRINGEN ALWEER VROLIJK IN DE WEI EN DE ZON KUST MIJ VANDAAG WAKKER UIT EEN TRAGE, STILLE TIJD. ER IS EEN KRACHTIGE IMPULS OM IN BEWEGING TE KOMEN. MAAR EERST MIJN CONDITIE EEN OPPEPPER GEVEN.
DOE JE MET MIJ MEE? SAMEN HET AVONTUURLIJKE PAD VAN YOGA & ONTSPANNING, LIEFDE & GELUK VERKENNEN. ALS JE WILT KAN JE GELIJK AAN DE SLAG MET EEN GECOMBINEERDE YOGA/AYURVEDA SPECIAL,  EEN INSPIRERENDE (MASSAGE) WORKSHOP OF GA MET MIJ MEE NAAR DE TAFELBERG.
VOEL JE VRIJ, NIETS MOET EN ALLES MAG. IK REIK JE MIJN HAND MET LIEFDE.

NAMASTE
Mirjam


 

SPECIAL: AYURYOGA (Yoga op basis van Ayurveda)
5 weken - ook voor niet-leden
3 maart t/m 3 april

 Verdiep en verrijk je yoga met de wijsheid van Ayurveda.  Deze eeuwenoude preventieve geneeswijze is het zusje van de yoga, die eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Ayurveda werkt met de 5 elementen van het lichaam (aarde, water, vuur, lucht & ether) en de verdeling hiervan is bij iedereen anders. Hoe dat bij jou zit en wat dit betekent voor je gezondheid en balans ga je tijdens deze 5 weekse yogareis ontdekken. Tijdens deze Ayurvedische Yogareis:
* loop je via de yoga door de 5 elementen en krijg je inzicht in de wijze waarop deze zich vormen tot de 3 dosha's (biokrachten) Vata, Pitta en Kapha die in ieder van ons lichaam in meer of mindere mate aanwezig zijn;
* leer je wat de kwaliteiten van de drie dosha's zijn en hoe je ze herkent in je lichaam en geest;
* maak je een dosha-test die je inzicht geeft in jouw unieke constitutie;
* diep je iedere week 1 element uit, zodat je gaat ervaren hoe dat element in jou aanwezig is en hoe je het in balans kan brengen.

Niet-leden kunnen zich aansluiten bij bestaande groepen (zie lesrooster).
Kosten voor niet-leden € 75, voor leden gratis.
Het programma start op 3 en 6 maart in Hilversum Zoutkeet, 4 en 5 Hol. Rading & 5 maart Hilversum Mincklerstraat.

Niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden door een PB te sturen naar (06) 57 31 47 74 of een e-mail naar info@soepelengezond.nl
 


YOGA NIDRA (SLAAPYOGA) WORKSHOP - DE ULTIEME ONTSPANING!
Zondag 10 maart: 19.30 - 20.30 uurYoga Nidra; in tien minuten het effect van 4 uur slaap!
Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij Yogra Nidra. Deze bijzondere yogavorm - je ligt alleen maar op je rug, in savasana - brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Slechte inslapers die de oefening 's avonds doen, vallen makkelijker in slaap. Slechtse doorslapers liggen 's nachts minder lang wakker.  Maar je wordt ook rustiger in je hoofd, krijgt een betere concentratie en meer energie.

Aanmelden door een e-mail te sturen naar info@soepelengezond.nl of een PB naar (06) 57 31 47 74. Locatie volgt. Kosten € 15 (ook toegankelijk voor niet-leden)MASSAGEACTIE: COMBIDEAL MAART/APRIL
Schouder/rug-nekmassage met voet/been massage
Totaal 30 verrukkelijke massage minuten voor maar € 19,50.

De massage zuivert je lichaam van afvalstoffen en brengt het zelfreinigende systeem van je lichaam op gang. Aan de basis van deze massage ligt de Ayurveda, een eeuwenoude preventieve geneeswijze afkomstig uit India. De massage is met warme kruidenolie; niet alleen heerlijk voor je huid maar werkt ook als smeersel voor je ziel. Je lichaam ontspant zich en het denken valt stil. Spontaan kunnen allerlei fysieke klachten verdwijnen. Gun jezelf of een geliefde dit cadeautje.
Wil je een afspraak? Stuur een bericht naar mirjamdeboer@me.com of een PB naar (06) 57 31 47 74.

 

WORKSHOP "LEREN MASSEREN"
Data: vrijdag 22 en 29 maart van 9.30 - 11.00 uur 

In deze 2 x 1,5 uur durende sessie leer ik je hoe je een vriend(in) of jouw partner een ontspannende rug en nek massage geeft. Ik leer je de do's en don'ts, wat de beste houding is en welke olie je kunt gebruiken. Na een korte introductie en een relevant stukje theorie volgt een demonstratie waarna jullie elkaar gaan masseren. Zo geef én krijg jij een massage. Het zelf meemaken en voelen van een massage is deel van het leerproces en natuurlijk ook ontspannen. Tijdens de workshop worden de rug en de nek behandeld. Het is zeker mogelijk om je alleen op te geven, bij voldoende deelnemers gaat de workshop door.
Locatie Nieuwlandseweg 20. Kosten € 45 p.p. 


Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden door een PB te sturen naar (06) 57 31 47 74 of een e-mail naar info@soepelengezond.nlWANDELEN IN COMBI MET YOGA & MEDITEREN
Vrijdag 5 april 9.30 - 11.00 uur
Tafelberg/Blaricum met koffie na afloop!

De natuur ontwaakt! Lente is de tijd om erop uit te trekken en al het nieuwe in de natuur te ontdekken en ervaren. Heb je zin om wandelen te combineren met yoga en meditatie tussen de koeien en schapen op de hei en na afloop in gezellige ambiance een koffie te drinken? Kom dan op vrijdag 5 april met je matje naar de Tafelberg in Blaricum. Kosten: € 17,50 incl. koffie bij Restaurant de Tafelberg of € 15 excl. koffie.
 

Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden door een PB te sturen naar (06) 57 31 47 74 of een e-mail naar info@soepelengezond.nlVERFRISSENDE YOGA & REINIGENDE OEFENINGEN

Voorjaarsyoga is als een verfrissende douche. Want hoe gezond je ook leeft, je lichaam wordt blootgesteld aan gifstoffen. Daarbij hopen zich in de winter nog eens extra gifstoffen op in je lichaam door gebrek aan beweging, zon en teveel eten. De yoga in deze maanden is gericht op het reinigen van het lichaam van binnen uit zodat je weer energie krijgt en, als je dat wilt, een paar kilootjes lichter de zomer ingaat.
Je kunt instappen op elk gewenst moment in de volgende groepen:

Zondag 10.00 - 11.00 uur (Zoutmanlaan 3, Hilversum)
Maandag 19.30 - 20.30 uur (Dennenlaan 61, Hollandsche Rading)
Dinsdag 13.30 - 14.30 uur (Mincklerstraat 71, Hilversum)
Dinsdag 19.00 - 20.00 (Dennelaan 61, Hollandsche Rading)
Woensdag 9.30 - 10.30 uur (Zoutmanlaan 3, Hilversum)
Woensdag 11.00 - 12.00 uur (Zoutmanlaan 3, Hilversum)
Woensdag 18.00 - 19.00 uur (Zoutmanlaan 3, Hilversum)
Klik hier voor meer informatie over de locaties.


AGENDAOVERZICHT


 

MAART
* Zondag 10 maart Yoga Nidra 19.30 - 20.30 uur
* Vrijdag 22 & 29 maart workshop "Leren Masseren" 9.30 - 11.00 uur
*Let op! Zondag 31 maart is de Zoutkeet gesloten. De Yogasessie wordt dan gegeven in het Dopshuis in Hollandsche Rading! Noteer dit vast in je agenda.

APRIL
* Vrijdag 5 april Wandelen in combi met Yoga & Meditatie bij de Tafelberg 9.30 - 11.00 uur

AUGUSTUS
De hele maand augustus is de Yogastudio gesloten. Ik ga dan in verre oorden inspiratie opdoen.
Voor deze maand ben je geen kosten voor lidmaatschap verschuldigd."THE BEST THING YOU CAN DO FOR THE WORLD IS TO BE JOYFUL."
Sadguru

Heb je behoefte aan wijze lessen of diepe inzichten? Luister dan eens naar een van de vele video's van yogi en mysticus Sadguri op Youtube. Hij praat (Engelstalig) openhartig over allerlei onderwerpen (sex, gezondheid, yoga, politiek etc.) met humor en diepgang. Klik hier
 

Meer informatie - aanmelden - afspraak maken? Ga naar www.soepelengezond.nl of bel of stuur een bericht naar (06) 57 31 47 74.