Particulier

Mirjam: deskundig, betrokken, inspirerend met passie en plezier

Ik ben yogatherapeut, trainer, masseur en inspirator voor een gezonde levenstijl. Mijn grootste passie is mensen te inspireren om gezond en energiek te leven met yoga, meditatie, ayurveda en een passende levensstijl.

Mijn lessen zijn een combinatie van mentale- en fysieke yoga. Naast de fysieke houdingen gebruik ik muziek, stem en klank om tot een diepere mentale ontspanning te komen. De lessen staan in het teken van ontspanning én inspanning. Ik heb ruime ervaring als yogadocent (20 jaar) met verschillende yogastijlen. Ieder jaar leer ik weer bij in mijn tweede thuisland; India. De lessen sluiten aan op de energie in de groep en ik combineer diverse stijlen. Naast fysieke (yoga)oefeningen is er ook ruim tijd om mentaal geheel te ontspannen. Iedere les eindigt met een lange ontspanning, geleide meditatie en serene rust. De yogalessen zijn een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning en zijn voor iedereen toegankelijk. De sfeer is ongedwongen en met een lach. 


Ook kan je bij mij terecht voor een helende en zeer ontspannen Ayurvedische massage. Deze eeuwenoude techniek, uit India afkomstig, zorgt voor een heel persoonlijke massage (gebaseerd op de dosha's) en zal je zeker goed doen. 

En wil je meer over jezelf te weten willen komen, je bestemming vinden of heb je last van mentale of lichamelijke pijn? Dan kan ik je helpen met helend stemwerk en soundmassage

Mijn motto is "Leef vanuit passie en plezier!" en dit wil ik graag met je delen. Ik kijk uit naar je komst!